forkredit.com | swedtalk.com | | finntalk.com

Termékek

 

Reishi Flex (400g)

 


A reishi triterpén összetevői erőteljes gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, míg a benne lévő poliszacharidok az immunválasz egyensúlyának helyreállását segítik elő az immunrendszer túlzott avagy csökkent aktivitása esetén

Termékismertető:

A hatóanyagok jótékony hatást mutatnak az ízületi gyulladás, valamint a  degeneratív ízületi bántalmak kiegészítő kezelésében. A Ganoderma, Boswellia és a Kurkuma kombinációja segítheti a rákos betegeken.

A kurkumin és a boswellia a  NF-kB aktivációjának gátlása révén gátolhatja számos ráksejt (prosztatarák, a myeloma multiplex, limfóma, a hólyagrák, a melanoma, májrák, a hasnyálmirigyrák, agytumor,a fej- és nyaki laphámsejtes karcinóma ,a petefészekrák, a glioblasztóma és a tüdő ) proliferációját

A NF-kB az egyik legfontosabb gyulladásos jelátviteli útvonal.
A kappa-béta faktor (NF-KB) magas értéke jellemző a ráksejtek szóródásakor

Kiegészítő takarmány kutyáknak, macskáknak.

Ganoderma lucidum (melegvizes és etanolos kivonat kombinációja,
minimum 30% poliszacharidok és 3% triterpének)  
150 mg
Harpagophytum procumbens
(Ördögkaröm) kivonata (1.5% harpagozid)
100 mg
Boswellia serrata (tömjénfa) kivonata (60% boswellinsav) 10mg
Curcuma longa (Kurkuma) kivonata (95% kurkuminoid)   50 mg
   

Kiszerelés:

60 db kapszula

Alkalmazása, adagolás:

(egyben vagy ételbe keverve; db/nap)

MACSKÁKNAK: ½, 

KUTYÁKNAK: 10 kg-ig: 1, 11-25 kg: 2, 26-40 kg: 3, > 40kg: 4

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

Coriolus Plus


A Coriolus kivonata a leggyakrabban alkalmazott és leginkább kutatott étrendi immunerősítő és rákellenes gyógygomba. Jótékony hatását számos vizsgálat bizonyítja.

A Coriolus+ készítményben a Coriolus immunrendszerre kifejtett hatását négy másik gomba bizonyított immunerősítő hatása egészíti ki. A kutatasi eredmenyek szerint a teljesgomba-kivonatok olyan vegyületeket tartalmaznak, amelyek moduláló hatást fejtenek ki a tumorgenezis és carcinogenezis különböző fázisaiban.

Mivel a gyógygombák különböző módokon es mechanizmusok útjan hatnak a ráksejtekre az immunrendszeren keresztül, hatásaik osszeadódhatnak, sőt egymást erősíthetik a rák megelőzésében és kezelésében.

Összetétel:

Trametes versicolor 200 mg
Ganoderma lucidum 75 mg
Cordyceps sinensis 75 mg
Grifola frondosa 75 mg
Lentinula edodes 75 mg

Kiszerelés:

60 db kapszula.

Alkalmazása:

5kg-ig: 1 kapszula, 5-10 kg között 2 kapszula, 10-20 kgközött: 3 kapszula, 20-30 kg között: 4 kapszula, 30kg fölött: 4- 5 kapszula.

A napi adag ételbe is keverhető, egyben, vagy 2 részre elosztva.

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

ONCOVET I tabletta

 

Leírás:


Minden rákos beteg (99%) olyan táplálkozási hiányosságoktól szenved, amelyeket nehéz kompenzálni, mivel a biokémiai folyamatok nagymértékben veszélyeztetettek. Az OncoVet I táplálékot támogat mindenféle daganatos megbetegedésre, a kemoterápia és a radioterápia, valamint a műtét előtt és után. Javasoljuk az OncoVet II kiegészítését. Tabletta szerinti összetétel: Glutaminsav, Silybum marianum (Máriátövis kivonata), Punica granatum (Granátalma), Camellia sinensis (zöld tea), Curcuma longa (kurkuma kivonata), Vitis vinifera (szőlőmag kivonata), L-szelenometionin, segédanyagok q. 

Kiszerelés:

60 db / 300 db

Adagolás:

1 tabletta 10 kg testsúlyra, naponta kétszer.

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

ONCOVET II por

 

Leírás:

Az aminosavakkal, vitaminokkal, antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal az onkológiai folyamatokból és kezelésekből származó táplálkozási hiányosságok kompenzálására, az immunrendszer megerősítésére és a beteg életminőségének javítására szolgál. Kiegészíti az OncoVet I antioxidáns és daganatellenes hatását.
Összetétel: tejsavprotein, L-prolin, L-lizin, L-arginin, niacinamid (B3-vitamin), nátrium-aszkorbát (C-vitamin), D3-vitamin, K3-vitamin, liponsav, magnézium-glükonát, metionin cink-kelátja, segédanyagok q.

Kiszerelés:

120g / 240g

Adagolás:

Kis állatok: 0,6 g / 2 kg testtömeg, naponta kétszer.
Közepes és nagy állatok: 3 g / 10 kg testtömeg, naponta kétszer

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

CRONICARE

 

Leírás:

A CroniCare egy 100% -os természetes táplálékkiegészítő macskáknak és kutyáknak. Halolajjal (omega-3 forrás) és kender kivonattal készítik, amelyek bizonyítottan gyulladáscsökkentő, antioxidáns és szorongásoldó hatásúak. Nagyon alacsony a THC, a pszichoaktív és toxikus hatásokért felelős molekula. Ezért várható, hogy mellékhatásait nem észlelik kutyák és macskák esetében.
Javallatok: daganatos betegség, krónikus fájdalom, szorongás, kognitív diszfunkció, gyulladás, ízületi gyulladás, autoimmun betegségek,alvászavarok, stressz kezelésére
Összetétel grammonként: halolaj: 750 mg, kenderkivonat (4% kannabidiol): 250 mg.
Tartalom g-enként:
Összes Omega-3: 285 mg, ebből:
- EPA: 135 mg
- DHA: 90 mg
Phytocannabinoids:
- Cannabidiol: 10 mg (1%)
- THC <0,5 mg (<0,05%)

Kiszerelés:

30 ml / 100 ml

Adagolás:

Kezdje egy kis adaggal: 1 csepp / kg naponta.
Addig fokozatosan növelje, amíg el nem éri 2 csepp / kg naponta 2 alkalommal. Ezt az adagot 2-4 hétig tartsa meg, az állatorvos kritériumainak és az egyes állatok igényeinek megfelelően.
Menjünk a napi kétszer 1 csepp / kg fenntartó dózissal.

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

HISTAMIN CONTROL

 

Leírás:

Az allergiás reakciók természetes semlegesítője. Olyan természetes anyagokkal van formázva, amelyek csökkentik az allergiás reakciók intenzitását. A kortikoszteroidok vagy más antihisztamin-szerek természetes alternatívájaként alkalmazható, vagy opcióként a szuppressziós időszakokban.

Tabletta szerinti összetétel:

MSM, Sophora japonica (Quercetin), Nátrium-aszkorbát (C-vitamin), Beta-Glucans, Csalán kivonata (Urtica dioica), Dehidratált ananász (Bromelain), Glicin, Metionin cinkkelátja, Magnéziumglükonát, Liposav, Segédanyagok

Javallatok:

1.ételallergia, atopia,  asztma, allergiás rhinitis, ekcéma és csalánkiütés. Védi az immunrendszert, csökkenti az immunológiai reakciók intenzitását.

2. Mast sejt tumorok

Adagolás:

- Hisztin-kontrol ( kis koncentrációjú): 1 tabletta (1,3 g) 10 kg testtömegre, naponta kétszer. Az étkezésen kívül, ha lehetséges.
- Histamin kontroll nagy koncentrációjú): 1 tabletta (3 g) 25 kg testtömegre, naponta kétszer.
Az étkezésen kívül, ha lehetséges.

Kiszerelés:

60-60 db

Nekik:

kutya, macska

 


 

 

Immune Plus

 

Összetevők:

Kasvirág (Echinacea purpurea): Bár a kasvirág immunrendszer serkentőként híres, közvetlen baktérium- és vírusellenes hatása is van. A kasvirág annak köszönheti gombaellenes hatását, hogy fokozza a makrofágok fagocitózisát (a makrofágok olyan vérsejtek, amik fontos szerepet játszanak az immunitásban és főleg a lépben, a nyirokcsomókban és a májban fordulnak elő). A fagocitózis a kórokozók bekebelezését és elpusztítását jelenti.

Bodza (Sambucus nigra): A bodza vírusellenes hatásait sok kutatás igazolta. A bodza közvetlen hatást gyakorol a vírus DNS-ére és kikapcsolja egy enzim termelődését, amit a vírus arra használ, hogy lebontsa a szervezet sejtjeinek falát. A vírusok csak a testi sejtek belsejében tudnak replikálódni, így ha meggátoljuk, hogy bejussanak a sejtekbe, azzal korlátozzuk túlélésüket. Az átlag 6-7 napos élettel rendelkező influenzavírus esetén a bodza 48 órára csökkenti azt.

Macskakarom (Uncaria tomentosa): Nem macskaféle barátaink karmairól van szó, hanem egy dél-amerikai kúszónövényről, amely a kúszáshoz karomszerű tüskéket használ. A macskakarmot a bennszülött népek hagyományosan mindenre jó csodaszerként használták. A kutatások szerint a növény fokozni képes az immunrendszer működését. Kimutatták, hogy a növényben található alkaloidák és poliszacharidok növelik a fagocitózist.

Astragulus (Astragulus membronosis): A kínai növényi orvoslásban Huang Qi néven ismert, jól tonizáló gyógynövény. Immunerősítő és májsegítő. Kimutatták, hogy jól alkalmazható krónikus fáradékonyság esetén, valószínűleg a növény immunrendszer erősítő tulajdonságai miatt.

Javasolt alkalmazás:

Kistestű kutya, macska, nyúl és egyéb kisemlős állatoknak 5-7 csepp,
középtestű kutyáknak 7-10 csepp,
nagytestű kutyáknak 10-15 csepp,

Kétszer osztva naponta kis vízzel vagy étellel. Szükség esetén a fenti adagok kétszerese is adható szintén két részre elosztva.

Ellenjavallat: vemhesség idején nem használható!

 

Kiszerelés:

30 ml

Nekik:

miden állat, kivéve nyúl

MIVEL  ÉLETÜK SORÁN  4 KUTYA KÖZÜL  1, ILLETVE 5 MACSKA KÖZÜL  1 RÁKOSODIK,  AZ IMMUNRENDSZERT  TÁMOGATÓ  KIEGÉSZÍTŐK  FONTOS  SZEREPET  JÁTSZANAK  ABBAN,  HOGY  A HÁZIÁLLATOK HOSSZÚ IDEIG  ÉLJENEK EGÉSZSÉGES  ÉLETET.